Scheiden met een Mediator

Scheiden met een Mediator
Scheiden met een Mediator

Postal Address
Spui 243 A
NL 2511 BP Den Haag
Netherlands

Visiting Address
243C, Spui, Stationsbuurt, Centrum, The Hague, South Holland, Netherlands, 2511BP, Netherlands

T: +31(0)70 78 53 643
M: +31(0)6 2632 8180
Description
Scheiden met een Mediator

Een onvijandig en betaalbaar alternatief voor de traditionele scheiding.

Je hebt al besloten dat je uit elkaar gaat. Maar je wilt wel goede afspraken maken. Je hebt immers kinderen en een huis en dat wil je goed regelen. Daarom kies je voor Scheiden met een Mediator.

Onze mediators bemiddelen, begeleiden en zorgen ervoor dat jullie relatie in goed overleg wordt beëindigd.

* Altijd mediation bij jullie thuis.
* Eén vaste prijs zonder bijkomende kosten.
* Uniek: tienermediation!

Scheiden en nu?

Als je hebt besloten om uit elkaar te gaan,dan komt er heel wat op je af dat geregeld moet worden. Hoe ga je alles regelen: kinderen, huis, geld, je zekerheden. Om te voorkomen dat je voor de rechtbank eindigt in een vechtscheiding, is het goed om on speaking terms te blijven. De bemiddeling van een ervaren mediator is hierbij de eerste stap naar je nieuwe leven: je geeft daarmee aan dat je er samen uit wilt komen.

Wij zijn Michiel Hordijk en Yvonne Blijie, mediators. We helpen je door dat hele proces heen. We helpen je om afspraken te maken, zodat je allebei weer door kunt met je leven. Waarin je de ander een eigen leven gunt en zelf een doorstart kunt maken: wijzer, maar ook rijker.

Alles in één hand

Wij regelen het hele traject voor je: de afspraken over de kinderen, het huis en de alimentatie. Van de bemiddeling met mediators tot en met de definitieve scheiding bij de rechtbank. Wij zorgen voor alle benodigde stukken en zo nodig ook de advocaat om de scheiding formeel aan te vragen. Maar het belangrijkste is dat je allebei weer verder kunt in de wetenschap dat je het goed geregeld hebt.

Klantervaring:
“Fijne mensen die ècht naar je luisteren en je het gevoel geven dat ze er voor je zijn.”

Altijd dichtbij

Veel van de mediation gesprekken kunnen bij jullie thuis plaatsvinden. Is dit niet mogelijk of gewenst, dan zijn jullie van harte welkom in één van onze kantoren.

Spui 243a
2511 BP Den Haag
Telefoon: 070-7853643

Hoofdstraat 160-162
2182 EP Hillegom
Telefoon: 0252-823008

Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort
Telefoon: 033-2022240

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.SCHEIDEN-MET-EEN-MEDIATOR.2016-08-01.2I1Z2L N/A

Contact Scheiden met een Mediator

  • How can i help you