Scheiden als Gezin | Specialist in scheidingsbegeleiding | Roosmarijn Groenendijk

Scheiden als Gezin | Specialist in scheidingsbegeleiding | Roosmarijn Groenendijk
Scheiden als Gezin | Specialist in scheidingsbegeleiding | Roosmarijn Groenendijk

Postal Address
Haringvliet 108
2401 DC Alphen aan den Rijn
Netherlands

Visiting Address
54, Baronie, Bomenbuurt, Alphen aan den Rijn, South Holland, Netherlands, 2404 XG, Netherlands

T: +31(0)633868054
M: +31(0)633868054
Description
Na een economische studie heb ik jarenlang gewerkt in het internationale bedrijfsleven. Het effectief inzetten van communicatie en tot de kern komen waren belangrijke onderdelen van mijn werk. Ontzettend leuk en dynamisch, maar ik miste de maatschappelijke betrokkenheid. Ik wilde iets bijdragen voor mensen en daarin van betekenis zijn. Vanuit dat gevoel maakte ik de omslag en richtte ik Scheiden als Gezin op.

Hoe je het ook wendt of keert; een scheiding raakt het hele gezin. Om deze reden heb ik gedurende mijn begeleiding aandacht voor het hele gezin. Het is mijn missie om ouders te helpen hun scheiding goed, oprecht en eerlijk te regelen. Want een goed geregelde scheiding is in het belang van ouders én de kinderen.

Een scheiding brengt nogal wat met zich mee. Emotioneel is het heel heftig, maar ook op praktisch gebied komt er veel bij kijken. Hoe verdelen jullie de zorg voor de kinderen? Wat gebeurt er met het huis? Kunnen jullie je beide financieel gezien alleen redden? Met oprechte aandacht begeleid en ondersteun ik jullie bij het beantwoorden van deze vragen. Samen zetten we de benodigde stappen en maken we keuzes die bijdragen aan een positieve toekomst voor het hele gezin.

Als ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist ben ik ook deskundig op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Daardoor kan ik jullie van A tot Z begeleiden. Doordat je zeker weet dat over alle belangrijke zaken wordt nagedacht ontstaat er rust in een onrustige periode. Voor jullie en de kinderen. Ik ben ervan overtuigd dat dit totaal pakket alles in zich heeft wat maakt dat jullie op een goede, eerlijke en oprechte manier afscheid kunnen nemen van jullie partnerrelatie en samen als ouders verder kunnen.

Ik help jullie graag!

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).SCHEIDEN-ALS-GEZIN-SPECIALIST-IN-SCHEIDINGSBEGELEIDING-ROOSMARIJN-GROENENDIJK.2019-03-01.EILPYO 2030-01-01

Contact Scheiden als Gezin | Specialist in scheidingsbegeleiding | Roosmarijn Groenendijk

  • How can i help you