Rob Vens Mediation & Coaching

Rob Vens Mediation & Coaching
Rob Vens Mediation & Coaching

Postal Address
Torenstraat 12
9988 SP Usquert
Netherlands

Visiting Address
Torenstraat 12, 9988 SP, Usquert, Netherlands,

T: +31(0)595 252 119
Description
Over Rob Vens Mediation & Coaching.

Rob Vens Mediation inschakelen betekent dat u kunt leunen op meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, en in het bijzonder in ICT.

Rob Vens is een door de wol geverfde mediator en coach. Waarom? Omdat hij zich vooral bezig houdt met bedrijfsvoering, processen én mensen in organisaties. En daardoor dagelijks in aanraking komt met conflicten over verschillende onderwerpen en op verschillende niveaus. En als coach begeleidt hij de mensen die werken in die bedrijfsprocessen om hun rol op de juiste wijze in te vullen.

Rob Vens Mediation opereert ook in meer persoonlijke conflicten, zoals echtscheidingen of conflicten rondom nalatenschappen.

Als specialist in conflicten waarin zakelijke, persoonlijke of complexe business- en ICT-aspecten een bevredigende oplossing van het conflict bemoeilijken is Rob Vens een veel gevraagde mediator. Hij is actief in een netwerk van mediation professionals, in de lokale, nationale én internationale markt. Rob is in de zakenwereld al vele jaren actief op alle niveaus van organisaties (van board-level tot werkvloer).

Rob Vens is gecertificeerd mediator, conflict coach en registeronderhandelaar, geregistreerd bij het Internationale ADR Register.

Certified practitioners within this company

Name
Rob Vens

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.REFLEKTIS-COACHING-MEDIATION.2015-09-01.8N0R9K 2020-09-01

Contact Rob Vens Mediation & Coaching

  • How can i help you