Peter | de Mediator - Peter van Alten (Van Alten Juridisch Advies BV)

Peter | de Mediator - Peter van Alten (Van Alten Juridisch Advies BV)
Peter | de Mediator - Peter van Alten (Van Alten Juridisch Advies BV)

Postal Address
Gabriel Metzustraat 62d
2316 AJ Leiden
Netherlands

Visiting Address
62D, Gabriël Metzustraat, Groenoord, Leiden, South Holland, Netherlands, 2316 AJ, Netherlands

T: +31(0)622924422
M: +31(0)622924422
Description
‘Wat we zien is niet hetgeen we zien, maar hetgeen we zijn’ - Fernando Pessoa

Een conflict. Wat nu?
Een conflict met een ander is vaak vervelend, spannend en kost veel energie. Er spelen veel belangen. Het leidt tot (innerlijke) onrust en onzekerheid. Er komen vaak (veel) emoties bij kijken. De behoefte aan een (snelle) oplossing voor het conflict is groot. Een oplossing die de verhoudingen herstelt of juist een eind aan de samenwerking maakt. Of een effectieve manier biedt om met het conflict om te gaan. Een oplossing die in elk geval voldoende rust geeft. Om die oplossing te vinden bied ik hulp. Als Mediator, of als oplossingsgerichte begeleider, of als vertrouwenspersoon.

Hoe kan ik je van dienst zijn?
Ik help jou bij het oplossen van jouw conflict. In een Mediation doe ik dat als een neutrale en onpartijdige bemiddelaar voor alle deelnemers. Bij Oplossingsgerichte begeleiding werken we samen aan de gewenste stappen die je wil en kan zetten om het conflict op te lossen, de emoties bij een conflict effectief te maken, de verhouding te herstellen of de communicatie te optimaliseren. Ook werk ik met jou aan een andere communicatiestijl zodat een volgend conflict voorkomen kan worden of anders benaderd wordt. Dit is in te zetten bij bijvoorbeeld een (arbeids)conflict met een ander, een conflict op je werk, met je zakenpartner of een conflict met meerdere personen. Of ik help als vertrouwenspersoon aan het voorkomen van ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties.

Meer informatie?
Om een conflict op te lossen of er anders mee om te gaan kan jij Mediation of Oplossingsgerichte begeleiding inzetten. Als jij ongewenste omgangsvormen of een schending van integriteit in jouw organisatie wil aanpakken, dan kan ik als vertrouwenspersoon ingezet worden. Wil je meer weten? Bezoek mijn website of neem gewoon contact met mij op.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).PETER-DE-MEDIATOR-PETER-VAN-ALTEN-VAN-ALTEN-JURIDISCH-ADVIES-BV.2024-01-05.MACITU 2030-01-01

Contact Peter | de Mediator - Peter van Alten (Van Alten Juridisch Advies BV)

  • How can i help you