Ontwarren | Mediation Coaching Advies | Job van Luyken

Ontwarren | Mediation Coaching Advies | Job van Luyken
Ontwarren | Mediation Coaching Advies | Job van Luyken

Postal Address
Burgemeester Schooklaan 13
1217LX Hilversum
Netherlands

Visiting Address
15, Burgemeester Schooklaan, Raadhuiskwartier, Hilversum, North Holland, Netherlands, 1217 LX, Netherlands

T: +31 (0) 627024134
M: +31 (0) 627024134
Description
Job als Mediator

Mediation is een proces waarbij deelnemers met hulp van een mediator issues identificeren, opties proberen te ontwikkelen, alternatieven overwegen en beslissingen nemen over toekomstige acties en oplossingen. De mediator acteert als derde partij en assisteert de deelnemers in de mediation om tot hun besluit te komen.

Ik richt me als mediator met name op arbeidsgerelateerde conflictproblematiek die optreedt bij teams, bij re-integratie, bij reorganisaties, bij medezeggenschap en bij conflicten tussen aandeelhouders. Als mediation in voorkomende gevallen geen optie is kan ook worden gekozen om je persoonlijk te laten coachen hoe om te gaan met de conflictsituatie.

De belangrijkste segmenten waarin ik als mediator optreedt zijn de financiƫle sector (banken, verzekeraars, accountancy etc.) en het MKB. De mediation kan in alle gevallen binnen een internationale, Engelstalige setting plaatsvinden.


Job als Coach

Coaching gaat over specifieke persoonlijke zaken, transities in werk of transities in de persoonlijke sfeer, relaties, business-successen, oftewel zaken waar een nieuwe balans gezocht moet worden. Het is een proces waarbij wordt uitgeplozen wat de blokkades of uitdagingen zijn, wat het pad kan zijn naar een nieuwe balans en hoe dit kan zorgen dat je een leven leidt zoals jij dat wil. Je kunt nou eenmaal in alle hectiek uit het oog verliezen wat goed voor je is en goed voor je voelt.

Als coach ga ik met je op zoek naar je intrinsieke drijfveren, motieven en waarden. Het is geen therapie dus we zullen niet in het verleden op zoek gaan naar uitgebreide verklaringen voor je situatie in het hier en nu. In plaats daarvan gaan we het hebben over de uitdagingen die je ervaart en de doelen die we gaan bereiken. Dat doen we door erachter te komen wat jouw belangrijke waardes zijn, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken die in balans zijn met wie jij bent.

Het vinden van de juiste balans is een kwestie van keuzes maken die in harmonie zijn met je waarden. Coaching maakt je bewust van waar en hoe je op dit moment in het leven staat en zal je nieuwe inzichten geven waarmee je verder kunt.

De coaching kan ook in een Engelstalige setting plaatsvinden.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).ONTWARREN-MEDIATION-COACHING-ADVIES.2019-04-01.UMWT4J 2025-01-01
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).ONTWARREN-MEDIATION-COACHING-ADVIES.2018-06-01.4R5D9Q 2019-04-01

Contact Ontwarren | Mediation Coaching Advies | Job van Luyken

  • How can i help you