Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen (NICVA) | Leo Klijn

Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen (NICVA) | Leo Klijn
Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen (NICVA) | Leo Klijn

Postal Address
Akkerweg 9
NL 5056 PM Berkel-Enschot
Netherlands

Visiting Address
9, Akkerweg, Berkel, Brem, Berkel-Enschot, Tilburg, North Brabant, Netherlands, 5056PM, Netherlands

T: +31(0)653756285
M: +31(0)653756285
Description
Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen

Het Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen [1] (NICVA) richt zich uitsluitend op alternatieve geschillenbehandeling binnen arbeidsverhoudingen. Zowel binnen in de maakindustrie, het onderwijs, de zorg, kortom daar waar mensen met elkaar werken.

De coaches/procesbegeleiders, mediators, klachtenbehandelaars en ombudsfunctionarissen van het NICVA zijn vanuit hun achtergrond goed ingevoerd in het brede werkveld van de arbeidsverhoudingen in zowel de civiele sfeer als bij het overheidspersoneel. Zij beschikken allen over een ruime ervaring vanuit hun beroep, hun kennis van het gradueel conflictbegrip en werken met oog voor de emotionele aspecten die bij arbeidsconflicten een rol spelen.

Vanuit hun achtergrond in de advocatuur, gedragswetenschappen, HRM en arbeids- en organisatiepsychologie bieden zij een interventie van hoog niveau. Dit maakt het ook mogelijk om met u te kiezen voor een bij de aard en de gradatie van het conflict passende oplossing. Het NICVA neemt tot uitgangspunt dat er voor iedere fase in een arbeidsconflict een alternatieve vorm van geschillenbehandeling mogelijk moet zijn. Met andere woorden geen standaardoplossing maar maatwerk voor iedere casus.

[1] Het Nederlands Interventiecentrum Arbeidsverhoudingen, NICVA, is een vestigingsnaam van de Stichting Triptiek.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.NEDERLANDS-INTERVENTIECENTRUM-VOOR-ARBEIDSVERHOUDINGEN-NICVA-LEO-KLIJN.2018-05-01.8H8C4I N/A

Contact Nederlands Interventiecentrum voor Arbeidsverhoudingen (NICVA) | Leo Klijn

  • How can i help you