Mijnheer | Coaching, Advies en Mediation

Mijnheer | Coaching, Advies en Mediation
Mijnheer | Coaching, Advies en Mediation

Visiting Address
28, Meesterswijk, Bovensmilde, Midden-Drenthe, Drenthe, Netherlands, 9421 TK, Netherlands

T: +31(0)620186164
M: +31(0)620186164
Description
MCA Mediation, Coaching en Advies is het bedrijf van Ben Mijnheer.

Rust in optreden, integer en betrokken kenmerken Ben. Als mediator, coach en P&O adviseur heeft hij een geheel eigen profiel. In zijn individuele trajecten is hij altijd op zoek naar de ware kern van de problematiek. Dat doet hij met een grote mate van vasthoudendheid en empathie. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen is zijn passie. Zijn doel is het genereren van inzicht en bewustzijn gericht om het beste uit mensen naar boven te halen.

Ben heeft meer als 25 jaar ervaring als P&O adviseur in de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg. Als registermediator (MfN) en vertrouwenspersoon richt hij zich op conflictbemiddeling en opvang in werkgerelateerde situaties. Als businesscoach begeleidt hij leidinggevenden en medewerkers in arbeidsorganisaties. In zijn coaching maakt hij gebruik van instrumenten uit NLP, TA en het systemisch werk van Bert Hellinger.

Wilt u meer informatie ontvangen over de dienstverlening van MCA, maakt u dan gebruik van de contactgegevens op de site (klik hier).

Certified practitioners within this company

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).MIJNHEER-ADVIES-COACHING-MEDIATION.2011-09-01.7P1J8M 2025-01-01

Contact Mijnheer | Coaching, Advies en Mediation

  • How can i help you