Maesoever BV | Dick van der Reijden

Maesoever BV | Dick van der Reijden
Maesoever BV | Dick van der Reijden

Postal Address
Willem Coepijnstraat 41
3065 LB Rotterdam 3
Netherlands

Visiting Address
41, Willem Coepijnstraat, Prinsenland, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland, 3065LB, Nederland

T: +31(0)657586611
M: +31(0)657586611
Description
Rotterdamser dan De Hef

Wij van Maesoever zijn Rotterdamser dan De Hef. We dragen overhemden met korte mouwen, drinken nog steeds een bakkie pleur en tussen de middag gaan we schaften in plaats van lunchen. De Rotterdamse deugden dragen wij in ons hart en in ons vaandel. We verkopen geen dure praatjes, doen wat we beloven en gaan voor onze klanten door het vuur. Want klant is koning bij Maesoever.

Maesoever is er om u als ondernemer te helpen bij al uw juridische zaken. Wij dekken de belangrijkste juridische deelgebieden af waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe rechtspersoon, het aannemen van uw eerste werknemer of het opstellen of reviewen van contracten gaat. Maar uiteraard helpden wij u ook graag bij andere juridische vragen rondom ondernemen.
Daarnaast is Maesoever gespecialiseerd in ICT-recht. Onze jarenlange ervaring als (ICT-) ondernemers, gecombineerd met onze juridische kennis, maken ons een unieke partner als u met ICT-gerelateerde juridische vragen zit. U kunt hierbij denken aan het opstellen van licentieovereenkomsten of resellerovereenkomsten, Intellectueel Eigendom of vragen over privacy.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration (not certified) Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).MAESOEVER-BV-DICK-VAN-DER-REIJDEN.2020-10-01.Y83KRW N/A

Contact Maesoever BV | Dick van der Reijden

  • How can i help you