Latour Mediation | Hans Latour

Latour Mediation | Hans Latour
Latour Mediation | Hans Latour

Postal Address
Het Sterrenbeeld 15B
NL 5215 MK 's-Hertogenbosch
Netherlands

Visiting Address
Het Sterrenbeeld 15B , NL 5215 MK, Den Bosch, Netherlands,

T: +31(0)6 5126 6708
M: +31(0)6 5126 6708
Description
Hans Latour - mediator van nature

Bij mijn bedrijvigheden als ondernemer merkte ik dat daarbij vooral het menselijke aspect me boeide. Zie hieronder hoe ik deze heb kunnen inzetten bij mijn diverse activiteiten.
De opleiding tot mediator bevestigde deze "eigenschap" nog eens sterk en ik ben er van overtuigd dat deze kennis samen met mijn werkvloerervaring me tot een ideale mediator maakt voor diverse cases.

=Als recreatieondernemer
Het beheren van een recreatiebedrijf vergt veel vaardigheden op het gebied van omgang met mensen van alle sociale klassen. De vakantiegangers leven dicht bij elkaar. 
Het ineens vrij zijn van je werk en standaard leefwijze wekt soms ongewenste emoties op. Met veel plezier en toewijding probeerde ik te zorgen dat onze gasten zich veilig én op vakantie voelen. 
In deze praktijksituaties heb ik veel skills opgedaan op het gebied van conflicten oplossen.

=Als bestuurder
Bij het vervullen van bestuursfuncties stond ik bekend om mijn vaardigheid als bindende factor van mensen en hun meningen. Heb hierdoor menig bestuurscrisis kunnen afwenden.

=Als werkgever / manager
Van diverse groepen medewerkers ben ik werkgever geweest. Zowel vaste als losse krachten en vakantiewerkers.

=Als trainer
Het geven van trainingen heeft me veel gebracht op het gebied van communicatie en presentatie. Het motiveren van de deelnemers met ieder hun verschillende kijk op de trainingen was een uitdaging die ik graag aanging. 

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.LATOUR-MEDIATION-HANS-LATOUR.2018-04-01.1W0K8C 2024-01-01

Contact Latour Mediation | Hans Latour

  • How can i help you