Kunstkit | Margriet van Galen

Kunstkit | Margriet van Galen
Kunstkit | Margriet van Galen

Postal Address
Gipskruidweg 48
NL 1313 CV Almere
Netherlands

Visiting Address
48, Gipskruidweg, Kruidenwijk, Almere, Flevoland, Netherlands, 1313CV, The Netherlands

T: +31(0)26 445 4091
M: +31(0)6 3745 5580
Description
ADR registermediator & conflictcoach Margriet van Galen

Zolang er wordt gepraat, is er hoop.

Als coach, trainer en adviseur heb ik ervaring in welzijn, kunst en cultuur en onderwijs. Momenteel ben ik actief betrokken bij maatschappelijke veranderingen op het gebied van buurtinitiatieven ( begeleiding naar verzelfstandiging) en participatie. Graag help ik kleine praktische organisaties die moeite hebben om aansluiting te vinden bij de 'systeemwereld'. Ik ben buurtbemiddelaar in Almere.

Over Kunstkit

KunstKit verricht activiteiten in het onderwijs en bij maatschappelijke organisaties. We kennen het werkveld. We begeleiden graag mensen ( zowel vrijwilligers als professionals) die een verdiepingsslag willen maken en nieuwe plannen willen gaan ontwikkelen. Onze specialiteit is werken met culturele activiteiten. Begeleiders en kinderen worden aangespoord om hun creativiteit in te zetten, oplossingen te zoeken en samen aan het werk te gaan.

KunstKit is gecertificeerd door het CRBKO en is vrijgesteld van BTW.

KunstKit: werkt met een grote ‘toolkit’ aan creatieve en educatieve werkvormen. Deze lenen zich uitstekend voor het verzamelen van ideeën, het uitwerken van schoolprojecten en het trainen van vaardigheden.

KunstKit: lijmt goed. Brengt school en wijk, ouderen en jongeren, zaakvakken en cultuureducatie bij elkaar.

KunstKit: is gericht op het aanboren van de positieve kracht bij kids. En op inspiratie van leerkrachten en andere begeleiders.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.KUNSTKIT.2015-12-01.7T9I4P 2020-12-01

Contact Kunstkit | Margriet van Galen

  • How can i help you