Koolmees Consultancy | Pieter Jan Koolmees

Koolmees Consultancy | Pieter Jan Koolmees
Koolmees Consultancy | Pieter Jan Koolmees

Postal Address
Kerkweg 62
3371 AG Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

Visiting Address
62, Kerkweg, Hardinxveld-Giessendam, South Holland, Netherlands, 3371 AG, Netherlands

T: +31(0)6 57880434
M: +31(0)6 57880434
Description
KC | Koolmees Consultancy = Samen prestaties verbeteren!

Organisaties zijn continu in beweging; omgaan met vernieuwing is een must. Denk bijvoorbeeld aan efficiënter werken, verspillingen elimineren, verdere automatisering, snellere doorlooptijd en aan verandering van werkwijze en processen.

Welke uitdagingen er zijn weet men vaak wel, echter HOE pak je dit vervolgens aan om echt te verbeteren ?? En wat is er nodig om ACTIES ook echt uit te voeren en hoe borg je dit voor de langere termijn ??

Graag helpen wij u om dit proces in gang te zetten. Na een scherpe analyse zetten we verschillende methodes en/of programma’s in zodat we SAMEN concreet aan de slag gaan. Hiermee verbeteren we direct de prestaties en gaan we voor een optimaal RESULTAAT.

Veel bedrijven hebben wij inmiddels geholpen om de prestaties te verbeteren. Mogen we u ook uitdagen om eens vrijblijvend te sparren ?

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).KOOLMEES-CONSULTANCY-PIETER-JAN-KOOLMEES.2023-10-01.WDAKHX 2029-01-01

Contact Koolmees Consultancy | Pieter Jan Koolmees

  • How can i help you