HK Mediation (Henk Karman Groep BV)

HK Mediation (Henk Karman Groep BV)
HK Mediation (Henk Karman Groep BV)

Postal Address
Bergerdensestraat 25 A1
6681 LK Bemmel
Netherlands

Visiting Address
Bergerdensestraat 25 A1, 6681 LK, Bemmel, Netherlands

T: +31(0)85 20 19 628
M: +31(0)6 40 562 006
Description
Mediation is dé manier om een conflict op te lossen.
Snel, voordelig en vooral duurzaam!

Onafhankelijk
Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, waarbij de mediator zijn cliënten begeleidt bij het vinden van een oplossing. Een mediator is een onafhankelijke derde, hij is onpartijdig en oordeelt niet. Dat is anders dan in de rechtspraak, waarbij de rechter een bindende uitspraak doet die doorgaans voor minstens één van de partijen teleurstellend is.

Elk soort probleem
Mediation leent zich voor vrijwel elk type probleem: bij echtscheidingen, bij familie- en burenruzies, maar ook voor zakelijke conflicten en arbeidsgeschillen en bij problemen tussen burgers en overheid of geschillen in de sport. Na een succesvolle mediation (in meer dan 80% van de mediations lukt dit!) zijn beide partijen winnaar en is de relatie tussen de partijen vaak verbeterd of zelfs hersteld.

HK Mediation is beschikbaar voor alle denkbare vormen van mediation. Onze aanpak is erop gericht om te zorgen voor duurzame oplossingen waar alle betrokken partijen achter staan.

Twijfel niet langer!

Conflicten kosten tijd, geld en energie. Kiezen voor HK Mediation is kiezen voor een oplossing! Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Over Henk Karman

Kunnen bogen op voldoende (levens)ervaring is van onschatbare waarde voor een mediator. Alleen dan kan hij van toegevoegde waarde zijn bij al de denkbare vormen van conflicten waarvoor hij wordt ingeschakeld.

Empathisch vermogen
Voor Henk geldt deze voorwaarde zeker. Hij beschikt over een brede sociale en maatschappelijke achtergrond, die hem van pas komt bij mediations in familie- en echtscheidingszaken. Daarnaast werkte hij in verschillende management- en directiefuncties binnen de zorg, de sport (NOC*NSF) en het bedrijfsleven. Tegenwoordig is hij eigenaar van de Henk Karman Groep en HK Mediation. Henks brede interesse, passie en enthousiasme, gecombineerd met een sterk analytisch en empathisch vermogen, maken van hem een uitstekende mediator.

Duurzame oplossing
Henk wordt ervaren als een prettige gesprekspartner en een goede luisteraar. De belangrijke waarden van mediation - neutraliteit en onpartijdigheid - ziet hij als een groot goed. Als geen ander weet hij de diepere gronden en belangen achter een conflict boven water te halen en daarmee de voorwaarden voor een duurzame oplossing te creëren.

Gereedschap
Aan mediators worden strenge kwaliteitseisen gesteld, permanente educatie maakt daar onderdeel van uit. Henk genoot zijn basisopleiding op landgoed Nijenhuis bij Allied Mobiele Mediators. Deze opleiding zorgde voor een flinke gereedschapskist met tools om mediations succesvol te begeleiden. Naast de algemene opleiding to MfN Registermediator volgde Henk op landgoed Nijenhuis ook de specialisatie tot Familiemediator. Met die opleiding worden mediators voorbereid op het begeleiden van met name echtscheidingen. De specialisatie tot arbeidsmediator werd gevolgd bij van Opstal & partners.

Henk is aangesloten bij de MfN en lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging, de beroepsvereniging voor professionals in mediation. Henk is daarnaast internationaal geregistreerd en gecertificeerd bij het ADR Register als full certified mediator. Tot slot is Henk ingeschreven bij de Raad voor Rechstbijstand.

Nieuwsgierig, kennismaken? Neem snel contact op!

Henk Karman
MfN Registermediator
Accreditatie Familie Mediation
Specialisatie Arbeidsmediation

ADR Registermediator
ADR Register-onderhandelaar
ADR Conflictcoach

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).HK-MEDIATION-HENK-KARMAN-GROEP-BV.2014-07-01.0D1D4K 2025-01-01

Contact HK Mediation (Henk Karman Groep BV)

  • How can i help you