H.S. Conflictbemiddeling & Mediation

H.S. Conflictbemiddeling & Mediation
H.S. Conflictbemiddeling & Mediation

Postal Address
Handelsweg 16
NL 7826 TC Emmen
Netherlands

Visiting Address
16, Handelsweg, Barger-Oosterveld, Emmen, Drenthe, Netherlands, 7826 TC, Netherlands

T: +31(0)591794040
M: +31(0)637440140
Description
Over HS Bemiddeling & Mediation

Wij proberen om zo snel en accuraat mogelijk de ondernemer te ontlasten van een probleem of geschil zodat zij/ hij zich kan bezighouden met waar ze goed in zijn en eventueel daarna zorgen voor een goede begeleiding.

Werkzaamheden internationaal
Hulp c.q. bijstand verlenen aan (met name in Duitsland) ingezetenen van Nederland die om uiteenlopende redenen zakelijk een probleem of geschil hebben gekregen met Duitse overheid instanties – instanties – instellingen – bedrijven. Met hulp van mijn Internationaal en nationaal netwerk probeer ik een snelle, efficiënte en kosten besparende oplossing te vinden. Ik heb voor mijn werk regelmatig contact met de diplomatieke vertegenwoordigingen van Nederland in Duitsland en ben tevens opgenomen in het overzicht van commerciële dienstverleners Duitsland bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl onderdeel van het Ministerie van Economische zaken) als gekwalificeerd adviseur.

Werkzaamheden nationaal
Hulp c.q. bijstand verlenen aan ingezetenen van Nederland die om uiteenlopende redenen zakelijk of particulier een probleem of geschil hebben gekregen.

Motivatie
De belangrijkste motivatie/drijfveer van wat ik wil dienen met mijn onderneming is het financieel – sociaal - maatschappelijk belang voor
zowel ondernemingen als particulieren. Een van de redenen is dat ik niet tegen onrecht kan en daarom die mensen ( zakelijk of particulier ) die onrecht word aangedaan ook graag wil helpen, hierbij staat het moreel van de cliënten wel voorop. Daarnaast ben ik van mening dat de nationale informatievoorziening naar ondernemingen en particulieren vanuit overheden – semi overheden – lokale overheden niet toereikend en voor verbetering vatbaar is.

ADR Gecertificeerd
Onze geregistreerde en gecertificeerde ADR practitioners zijn goed opgeleide en gemotiveerde professionals die:
- het behalen van de leerdoelen van de klant voorop stellen
- de eigen kennis en vaardigheden onderhouden op basis van permanente opleiding (Contining Professional Development)
- zich houden aan gedragsregels en procedurevereisten
- aanspreekbaar zijn op basis van onafhankelijk klacht- & tuchtrecht
- actief zijn op de lokale, nationale of internationale markt
- onderdeel uitmaken van een internationaal netwerk van professionals

Zakelijk en particulier
Hulp c.q. bijstand verlenen aan ingezetenen van Nederland die om uiteenlopende redenen zakelijk of particulier een probleem of geschil hebben gekregen met overheden – semi overheden - provincies – gemeenten.

Certified practitioners within this company

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).H-S-CONFLICTBEMIDDELING-MEDIATION.2015-04-01.5R3U1W 2025-01-01

Contact H.S. Conflictbemiddeling & Mediation

  • How can i help you