GKD Advocaten & Mediators

GKD Advocaten & Mediators
GKD Advocaten & Mediators

Postal Address
P.O. Box 4433
Chuchubiweg 17 Willemstad
Curaçao

Visiting Address
Curacao, Chuchubiweg 17

T: +599 9 6851 750
M: +599 9 8440 030
Description
Juridisch advies, procederen en mediation

Welkom op de website van GKD Advocaten & Mediators.

GKD Advocaten & Mediators is een jong advocaten- en mediatorskantoor dat staat voor servicegerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en oplossingsgerichtheid.

Wij behandelen cliënten niet als een nummer, maar geven persoonlijke aandacht. Ons doel is de cliënt helderheid en kwaliteit te bieden met goede communicatie en lage drempels.


GKD Advocaten & Mediators biedt juridische ondersteuning aan in de vorm van juridisch advies of door juridische bijstand te verlenen in gerechtelijke procedures.

Sommige geschillen lenen zich eerder voor mediation dan voor een gerechtelijke procedure. GKD Advocaten & Mediators biedt u dan de mogelijkheid aan om onder begeleiding tot voor u aanvaardbare oplossingen te komen in een mediationtraject.

Laat u tijdig door ons adviseren zodat conflicten kunnen worden voorkomen. Mocht er reeds een conflict zijn, dan staan wij u uiteraard graag bij.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.GKD-ADVOCATEN-MEDIATORS.2017-08-01.2X1F4S 2025-01-01

Contact GKD Advocaten & Mediators

  • How can i help you