Get A Link - Gerjan Bremmer

Get A Link - Gerjan Bremmer
Get A Link - Gerjan Bremmer

Postal Address
Wijnruitstraat 9
7641EA Wierden
Netherlands

Visiting Address
Wierden, Overijssel, Netherlands

T: +31(0)06 27073061
M: +31(0)06 27073061
Description
Troubleshooter
Zit jij als ondernemer met een uitdaging of een probleem? Door mijn positief kritisch houding en spiegelende vraagstelling neem ik je mee in jouw afwegingen en zorg ik ervoor dat jij de antwoorden op jouw vragen scherp krijgt. Bij het inzetten van een troubleshooter kun je denken aan:
-Het ervoor zorgen dat datgene wat niet gezegd of verzwegen wordt boven tafel komt
-Het zorgen voor het bespreekbaar maken van een conflict of meningsverschil
-Ingesleten communicatiepatronen inzichtelijk en bespreekbaar maken
-Bewust maken van onbewust gedrag

Scherpzinnig sparringpartner
-Herken jij als ondernemer een van onderstaande vragen:
-Hoe voer ik verandering door?
-Hoe krijg ik mijn medewerkers mee?
-Ga ik groeien met mijn bedrijf? En hoe ga ik dat dan doen?
-Geeft het ondernemen mij nog voldoening?
-Ga ik mijn bedrijf verkopen?
Of heb je andere vragen.....
Ik kan je meenemen in de vragen die jij hebt. Door mijn open houding en lef om alle vragen te stellen laat ik je nadenken over de keuze die jij als ondernemer en als mens te maken hebt. Dat doe ik onbevangen, soms provocatief maar altijd met respect. En, mocht je dat interesseren dan kunnen wij dat ook doen tijdens een stevige wandeling of een mooie fietstocht op de racefiets of mountainbike. Vaak geeft de natuur je mooie antwoorden.

Outsider zonder belang
Het is niet altijd eenvoudig om een klankbord te vinden wat er echt alleen voor jou of je team is. Bij het inzetten van een outsider zonder belang kun je denken aan:
-Het doorspreken van een onderwerp met iemand die alleen jouw belang heeft
-Het simpel maken van complexe vraagstukken
-Het sparren over de ontwikkeling van de visie van je bedrijf
-Deelnemen aan strategiesessies om te voorkomen dat er een tunnelvisie ontstaat

Mental coach
Bij Mental Coaching train je in eerste instantie jezelf. Maar doordat meerdere mensen uit de organisatie getraind worden, verbetert de onderlinge communicatie en daardoor de onderlinge verstandhouding. Je team of organisatie zal (nog) veel beter functioneren. De beste investering die je kunt doen is de investering in uw eigen mensen.

Mediator/onderhandelaar
Conflictbemiddeling of mediation is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen of partijen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen om onderling tot een oplossing te komen. Bemiddeling is vooral nuttig als de communicatie verstoord is, als rechtstreekse onderhandeling tussen de partijen belemmerd wordt door een wederzijds gebrek aan vertrouwen of als er sprake is van een escalatie. Bemiddeling kan zelfs werken als een van beide partijen zo kwaad of beledigd is, dat hij weigert nog langer met de andere partij te praten. Ik zet me hierbij in om een oplossing tot stand te laten komen waarin beide partijen zich kunnen vinden en die in hun belangen op aanvaardbare wijze tegemoetkomt. Ik laat partijen de stap zetten van standpunten naar belangen en ondersteunt hen in de verbetering van hun communicatie.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).GET-A-LINK-GERJAN-BREMMER.2021-12-01.PTPZSY 2027-01-01

Contact Get A Link - Gerjan Bremmer

  • How can i help you