Geschilmediation.nl | F.A. van der Vies Beheer BV

Geschilmediation.nl | F.A. van der Vies Beheer BV
Geschilmediation.nl | F.A. van der Vies Beheer BV

Postal Address
Utrechtse Straatweg 11
3421 GL Oudewater
Netherlands

Visiting Address
11, Utrechtse straatweg, Oudewater, Utrecht, Netherlands, 3421GL, Netherlands

T: +31654940180
M: +31654940180
Description
Welkom op het ADR profiel van Geschilmediation.nl

Wij zijn ADR full certifed registermediator en MFN registermediator.

Conflict, geschil of kwestie, al deze termen hebben één ding gemeen, er is géén overeenstemming!

Mediation is een bemiddelingsvorm waarbij snel naar een effectieve oplossing gezocht wordt. Er wordt niet langer stilgestaan bij het verleden dan nodig is. In plaats daarvan ligt de aandacht bij het zoeken naar een oplossing in de toekomst, die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Wij zijn u snel en deskundig van dienst!

Over Rik van der Vies
Rik van der Vies, ADR full certified mediator / MfN register mediator

Eigenschappen:
-Mensen mens
-Direct
-Resultaat gericht/ koersvast
-Authentiek
-Inspirerend
-Constructief
-Creatief

Op zoek naar belangen
In mijn rol als mediator zal ik vanuit het geschil op zoek gaan naar de belangrijkste breekpunten én belangen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Méér dan 40 jaar ervaring met conflictoplossing

In totaal heb ik méér dan 40 jaar werkervaring in conflictgevoelige rollen. Ik heb dus ook méér dan 40 jaar ervaring met het oplossen van conflicten. Het vinden van de oplossing is wat mij drijft. Het conflict is er immers om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand. Of ik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw, mijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict.

Speciale aandacht voor kinderen

Ik geloof in een werkbare toekomst voor iedereen. En misschien wel belangrijker voor diegenen die de toekomst hebben, jullie kinderen! Daarom heb ik naast de opleiding tot ADR/MfN-registermediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond en heb al enige jaren een goed lopend mediationkantoor. Ik ben landelijk werkzaam.

Alles wordt zorgvuldig geregeld

Ik verzorg het gehele traject van uw kwestie (echtscheiding, beëindiging samenwoning, arbeidsconflict etc.), kinder- en partneralimentatie berekening, Ouderschapsplan, opstellen convenant, indienen bij de Rechtbank en opstellen van de vaststellingsovereenkomst bij zakelijke geschillen. Tevens begeleiding in de door jullie te onder nemen stappen in het proces.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.GESCHILMEDIATION-NL-F-A-VAN-DER-VIES-BEHEER-BV.2015-02-01.9D6C7U 2025-01-01

Contact Geschilmediation.nl | F.A. van der Vies Beheer BV

  • How can i help you