Faire Advocaten en Mediators B.V. | Gerdi Snippe

Faire Advocaten en Mediators B.V. | Gerdi Snippe
Faire Advocaten en Mediators B.V. | Gerdi Snippe

Postal Address
Lange Brugstraat 17
4871 CL Etten-Leur
Netherlands

Visiting Address
17, Lange Brugstraat, Noord, Etten-Leur, North Brabant, Netherlands, 4871CL, Netherlands

T: +31(0)626684812
M: +31(0)626684812
Description
De visie van Faire Advocatuur & Mediation

Niet recht praten wat krom is .. Dat is Faire!

Gerdi Snippe, advocate en eigenaresse van Faire gelooft in twee zaken: advocatuur die eerst de wegen van gesprek bewandelt én in mediation die eerder juridische kaders aangeeft. Met Faire (advocatuur) wil ze graag een ander geluid laten horen in de advocatuur. Een interview met een jurist die – als het even kan – wil voorkomen dat er wordt geprocedeerd. Maar altijd doorgaat tot er een oplossing ligt.

Advocaten kunnen hun cliënten onbedoeld overweldigen met juridische expertise en kennis. Daar zitten twee valkuilen in, volgens Gerdi: “Je kunt daardoor de cliënt helemaal geen ruimte bieden om mee te denken, omdat je zelf denkt het beter te weten. Of je houdt juist een prachtige juridische uiteenzetting van alle opties en stelt de cliënt voor een onmogelijke keuze. Met Faire wil ik daar bewust anders in staan: ik leg de opties uit maar neem ook de regie om de beste oplossing te vinden. Met alle respect uiteraard: ik wil dat de client volledig overtuigd zelf een beslissing kan nemen.”

Certificates

Name Number Valid till
Registration - company - organization - legal entity Registration company/organization ADR.REGISTRATION COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION - COMPANY - ORGANIZATION - LEGAL ENTITY.FAIRE-ADVOCATEN-EN-MEDIATORS-B-V-GERDI-SNIPPE.2022-05-01.JVBOVF 2028-01-01

Contact Faire Advocaten en Mediators B.V. | Gerdi Snippe

  • How can i help you