F.R. de Haan Advies & Bouwmanagement BV

F.R. de Haan Advies & Bouwmanagement BV
F.R. de Haan Advies & Bouwmanagement BV

Visiting Address
3A, Joan Maetsuyckerstraat, Bezuidenhout, Haagse Hout, The Hague, South Holland, Netherlands, 2593ZC, Netherlands

T: +31(0)653767099
M: +31(0)653767099
Description
Zoekt u ondersteuning en/of een partner die het gehele bouw cq. verbouwtraject kan verzorgen?

Zaken die voor een aannemer gesneden koek zijn, zijn voor u veelal nog enorme vraagtekens. En bij het (ver) bouwen alleen blijft het niet voor u. Vergunningen, architect en inrichting zijn nog maar een paar onderdelen waar u mee te maken krijgt.

Ik neem uw zorgen graag uit handen.

Vanaf het eerste idee denk ik graag mee in ontwerp, materiaalkeuze, kosten, kwaliteit, duurzaamheid, realisatie en nazorg. Tijdens de verschillende fasen in het bouwproces worden uw eisen en wensen, de gewenste kwaliteit, planningen en budgeten nauwlettend bewaakt.

U heeft als voordeel: alles in één hand, één aanspreekpunt en een complete begeleiding van idee tot en met oplevering en nazorg.

Ik ondersteun particuliere, bouwbedrijven, bouwmanagementbureau’s, projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties en andere bedrijven en instellingen in tal van bouwkundige werkzaamheden.

Certified practitioners within this company

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.F-R-DE-HAAN-ADVIES-BOUWMANAGEMENT-BV.2014-05-01.0D5R0R 2025-01-01

Contact F.R. de Haan Advies & Bouwmanagement BV

  • How can i help you