Dekker Familie Mediation | Sandra Dekker

Dekker Familie Mediation | Sandra Dekker
Dekker Familie Mediation | Sandra Dekker

Postal Address
Kethelstraat 1
3111 PC Schiedam
Netherlands

Visiting Address
Tuinplan 70 te Schiedam, Zuid-Holland, Nederland, 3111CG, Nederland

T: +31(0)10 7511923
M: +31(0)6 10737832
Description
DEKKER FAMILIE MEDIATION, MEDIATOR SANDRA DEKKER
Sandra Dekker werkt sinds 2009 fulltime als ADR Registermediator en MfN-registermediator. Op de eerste plaats is zij echtscheidingsmediator (ook wel: scheidingsbemiddelaar). Daarnaast is ze partner en docent bij Dé Mediatoropleiders en mediationexaminator.

Ze wil haar cliënten in staat stellen om hun relatie zorgvuldig te beëindigen. Ze is een zakelijke, maar zachte mediator. Waar het om gaat, is dat de voormalig partners met elkaar praten en naar elkaar luisteren. Zodat zij afspraken kunnen maken waar zij samen achter staan. En dat niet alleen op dit moment, maar ook over een jaar en daarna. Het gaat dan om afspraken over allerlei emotionele en praktische zaken en het opstellen van een ouderschapsplan.

WAARDERING CLIËNTEN
Cliënten beoordelen Dekker Familie Mediation goed tot zeer goed (met cijfers tussen de 8 en de 10). Als pluspunten noemen ze de persoonlijke aandacht, de zorgvuldigheid en de snelheid. Zij vinden Sandra Dekker bekwaam, professioneel, onpartijdig en betrokken. Ze spreekt heldere taal en is praktisch. Ze regelt de totale scheiding in gemiddeld 3 gesprekken.

GEDIPLOMEERD EN GEREGISTREERD
Sandra Dekker is ADR Register mediator / MfN-registermediator, rechtbankmediator met een specialisatie personen- en familierecht en bijzondere curator jeugdzaken. Ze is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en is lid van Nederlandse Mediatorsvereniging NMv.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).DEKKER-FAMILIE-MEDIATION-SANDRA-DEKKER.2018-10-01.6K5Y6R 2025-01-01

Contact Dekker Familie Mediation | Sandra Dekker

  • How can i help you