De Regt Family Office BV | Bert de Regt

De Regt Family Office BV | Bert de Regt
De Regt Family Office BV | Bert de Regt

Postal Address
Postbus 2777
7301 EG Apeldoorn
Netherlands

Visiting Address
578, Linie, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands, 7325DZ, Netherlands

T: +31(0)6 417 417 15
M: +31(0)6 417 417 15
Description
De Regt Family Office
Al meer dan 40 jaar behartigen wij de persoonlijke, financiële- en juridische belangen van ondernemers, vrije beroepers en families.
Wij zijn sparring partner, vertrouwenspersoon, financieel planner en vermogensregisseur.

Wij regisseren diverse familiezaken, van bedrijfsoverdrachten, vaak binnen de familiesfeer, tot de opzet van een B.V. en waar nodig bemiddelen wij bij conflicten, zoals echtscheidingen.

Daarnaast zijn wij Financiële Zorgverlener voor Ouderen.
Van eenvoudige administratieve zaken, tot het voorkomen van financieel misbruik
en het samenstellen van een nalatenschapsdossier.

Maar wij verzorgen niet alleen de nalatenschapsplanning, maar ook de afwikkeling van een nalatenschap (de executele) en niet te vergeten de nabestaandenzorg.

Waar de notaris de formele zaken regelt, zoals het opstellen van een (levens-)testament, vaak op basis van een zorgvuldig samengesteld nalatenschapsdossier, wikkelen wij de praktische zaken af, zoals ontruiming van een woning of een appartement, het opzeggen van abonnementen en het “opruimen” van een digitaal/internet dossier.

Bovendien zijn wij landelijk benoembaar als professioneel bewindvoerder, mentor en curator, voor onder meer verstandelijk beperkten en dementerenden maar ook als testamentair bewindvoerder.

Kortom, veilig vertrouwd verzorgd, van de wieg tot na overlijden.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.DE-REGT-FAMILY-OFFICE-BV-BERT-DE-REGT.2020-06-01.SF4ZSA 2026-01-01

Contact De Regt Family Office BV | Bert de Regt

  • How can i help you