DAAN Mediation | Daniella den Iseger

DAAN Mediation  | Daniella den Iseger
DAAN Mediation | Daniella den Iseger

Postal Address
Laan 21
1741 EA Schagen
Netherlands

Visiting Address
Netherlands

T: +31(0)640153101
M: +31(0)640153101
Description
DAAN

Wat wij voor ogen zien? Een wereld waar (meer) ruimte is voor elkaar. Waarin we tijd en aandacht aan elkaar besteden om elkaar te horen, te zien, én te begrijpen.

DAAN mediation is een legal mediation praktijk met een focus op gezinnen én geeft daarnaast ook een breed podium aan werkgevers en -nemers in conflict. Wij helpen mensen bewust te worden van en inzicht te krijgen in de volle omvang van wat ze verdeeld houdt.

Dit kan zijn door de begeleiding van een (echt)scheiding, het ondersteunen van een (samengesteld) gezin door toepassing van gezinsbegeleiding, en kan ook liggen op het arbeidsrechtelijke vlak als het gaat om arbeids- of re-integratie conflicten.

Even net als vroeger kunnen praten met elkaar en dingen van elkaar begrijpen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, die onderzoeken wij gezamenlijk. Het goed doen voor de toekomst is het doel met behoud van een relatie. Een begeleidingsproces volledig in eigen regie. Getoetst aan het verleden, het heden en aan de toekomst met als uitkomst afspraken waar alle partijen zich in kunnen vinden. Duurzaam oplossen noemen wij dat. Welkom.

Wat ons uniek maakt?

Bij conflicten wordt er altijd iets door iemand verloren. Verandering en verlies kunnen gevoelens van rouw, verdriet en pijn geven en weerstand creëren. Verlies heb je in allerlei situaties en de ervaring is voor niemand hetzelfde. Weerstand kan een obstructie zijn voor de communicatie en in voorkomende gevallen zelfs ongemak voor de gezondheid vormen.

-Jullie kiezen voor de nieuwste vorm van mediation. Legal mediation. Een aanpak waarbinnen de drie fases (relationeel, zakelijk én juridisch) bij elkaar gebracht zijn.
-Jullie conflict wordt juridisch gezien goed geregeld. Je hebt een goed gevoel over een eerlijk proces.
-Je hebt inzicht in elkaars verlies en kunt hier rekening mee (blijven) houden.
-Duurzame oplossingen ontstaan voor alle beren op de weg.
-En dit alles kan voor een vaste prijs, zodat je weet waar je aan toe bent.
-Het resultaat? Jullie situatie wordt geen last, maar een ervaring waarmee je in de toekomst verder kunt. Welkom.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).DAAN-MEDIATION-DANIELLA-DEN-ISEGER.2022-11-01.QPBLUZ 2028-01-01

Contact DAAN Mediation | Daniella den Iseger

  • How can i help you