Conflictregisseur mediation | OptimaNorma | Norma Klarenbeek

Conflictregisseur mediation | OptimaNorma | Norma Klarenbeek
Conflictregisseur mediation | OptimaNorma | Norma Klarenbeek

Postal Address
Wynzerdyk 11
NL 9062 GP Oentsjerk
Netherlands

Visiting Address
11, Wynzerdyk, Oentsjerk, Tytsjerksteradiel, Frisia, Netherlands, 9062 GP, Netherlands

T: +31(0)6 3122 2511
M: +31(0)6 3122 2511
Description
Wij werken volgens een resultaatgerichte mediationmethode, met humor, gevoel voor sfeer en hart voor mensen. De focus ligt op het bereiken van de gewenste situatie in de toekomst, op basis van het onderliggende huidige probleem.

Om de gewenste neutraliteit te waarborgen, stellen wij ons onafhankelijk op naar alle partijen. Als u dat wenst, nemen wij contact op met de andere partij om diens bereidheid tot mediation te onderzoeken. Dat gebeurt zorgvuldig, want mediation vraagt dat partijen openheid geven over hun belangen en wensen en durven kijken naar zichzelf. Het starten van een mediation traject is moedig en vraagt van beide partijen oprechte inzet. Dit wil overigens niet zeggen dat mediation altijd zwaar is. Mediation is een creatief proces. Oplossingen zijn soms onverwacht, maar altijd rechtsgeldig en naar tevredenheid van beide partijen.

Norma Klarenbeek. In 1984 afgestudeerd als oefentherapeut-Mensendieck en sinds die tijd werkzaam in mijn eigen praktijk. In 2015 heb ik de opleiding tot mediator gevolgd en ben ik mijn eigen mediation praktijk begonnen. U kunt bij mij terecht voor mediation bij ieder conflict. Door mijn jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg, binnen mijn eigen praktijk, op bestuursniveau en als lid van de klachtencommissie van de VvOCM, heb ik mij gespecialiseerd in conflicten die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg. Verder ben ik sinds april 2016 werkzaam als buurtbemiddelaar en ben ik lid van VMG (Vereniging Mediation in de Gezondheidszorg).

Certificates

Name Number Valid till
Registration - company - organization - legal entity Registration company/organization ADR.REGISTRATION COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION - COMPANY - ORGANIZATION - LEGAL ENTITY.CONFLICTREGISSEUR-MEDIATION-OPTIMA-NORMA-NORMA-KLARENBEEK.2017-12-01.4V3Q8T 2025-01-01

Contact Conflictregisseur mediation | OptimaNorma | Norma Klarenbeek

  • How can i help you