Bosveld Scheidingsbemiddeling | Johan Bosveld

Bosveld Scheidingsbemiddeling | Johan Bosveld
Bosveld Scheidingsbemiddeling | Johan Bosveld

Postal Address
Dauw 17
6661 RA Elst
Netherlands

Visiting Address
BOXIE24, 251, Meander, IJsseloord II, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6825 MC, Netherlands

T: +31(0)85 4010839
M: +31(0)6 5028 2844
Description
Scheiden doe je samen is een professionele en ervaren mediator met vestigingen in heel Nederland, van Nijmegen tot aan Amstelveen. Wij zijn een echt familiebedrijf. Meer dan 10 jaar geleden is Scheiden doe je samen opgericht door Inge en Johan Bosveld met het doel om mensen die te maken hebben met een scheiding te helpen om deze turbulente tijd door te komen. In de loop der jaren is het bedrijf vanuit Nijmegen en Wijchen uitgegroeid tot een gerenommeerde mediator.

Vanuit de opleidingsachtergrond van Inge en de ervaringen die wij, ook als ouders, hebben opgedaan bij onze scheidingen hebben wij ons eigen concept gebouwd. Wij zijn erg blij met de aanwezigheid van een eigen kindercoach (dochter van Inge, de mediator). Zo kunt u bij ons familiebedrijf in Nijmegen of elders in Nederland niet alleen terecht voor mediation met uw partner, maar ook voor professionele begeleiding voor uw kinderen.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).BOSVELD-SCHEIDINGSBEMIDDELING-JOHAN-BOSVELD.2018-04-01.2M6B8K 2025-01-01

Contact Bosveld Scheidingsbemiddeling | Johan Bosveld

  • How can i help you