Borst Maritiem BV | Corne Borst

Borst Maritiem BV | Corne Borst
Borst Maritiem BV | Corne Borst

Postal Address
P.O. Box 27
2920 AA Krimpen a/d IJssel
Netherlands

Visiting Address
49d, Noord, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, South Holland, Netherlands, 2931 SJ, Netherlands

T: +31(0)613625286
M: +31(0)613625286
Description
Welkom bij Borst Maritiem B.V.

Borst Maritiem B.V. is een ontwerp- en adviesbureau voor schepen en voor drijvend materieel met als specialisaties: scheepsconstructies, wet- en regelgeving en vervoer van gevaarlijke stoffen in de binnenvaart.

Borst Martiem B.V. staat open voor vernieuwing, is onafhankelijk, betrouwbaar en competent.

Borst Maritiem is een initiatief van Corné Borst die na een aantal leerzame jaren bij een classificatie maatschappij besloten heeft ondernemer te worden om zijn opgedane kennis creatiever en effectiever te gaan inzetten bij het ontwerpen van schepen.

Ervaring
Na ervaring te hebben opgedaan bij een scheepsbouwkundig ontwerpbureau en een scheepswerf ben ik in dienst getreden bij Lloyd’s Register EMEA en heb ik gewerkt als Assistent Surveyor, Surveyor en Surveyor in Charge op het Design Support Office in Rotterdam. Mijn werkzaamheden bestonden uit: het beoordelen van constructieve aspecten van binnenvaartschepen, zoals tankers, drogelading-schepen, veerponten, duwbakken en duwschepen evenals het afgeven van stoffenlijsten voor tankschepen, adviseren van klanten en opleiden van nieuwe medewerkers. In mijn laatste functie was ik verantwoordelijk voor het team dat de constructie tekeningen keurt en stoffen lijsten afgeeft voor binnenvaartschepen. Mijn ervaring en kennis op het gebied van constructies, klasse regelgeving en statutaire regelgeving zoals Lloyd’s Register’s Rules and Regulations, ROSR, ADN en de EU-Directive, is groot.

Bent u benieuwd naar wat Borst Maritiem voor u kan betekenen?

Kijkt u dan gerust rond op onze website of neem contact op!

Corné Borst

Naval Architect

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).BORST-MARITIEM-BV.2014-05-01.1D5R3T 2025-01-01

Contact Borst Maritiem BV | Corne Borst

  • How can i help you