Van Dam Mediation | Aad van Dam

Van Dam Mediation | Aad van Dam
Van Dam Mediation | Aad van Dam

Postal Address
Paasloweg 17
3849 RV Hierden
Netherlands

Visiting Address
17, Paasloweg, Hierden, Harderwijk, Gelderland, Netherlands, 3849RV, Netherlands

T: +31(0)6 2504 1551
M: +31(0)6 2504 1551
Description
Mijn naam is Aad van Dam en ik ben een arbeidsmediator. Arbeidsmediation doe ik niet als een hobby. Arbeidsmediation is niet iets wat je erbij doet om wat extra te verdienen. Het is mijn beroep.

Ik neem mijn vak serieus. Tenslotte gaat het om mensen die op hun werk in een arbeidsconflict zitten. Hun baan kan mogelijk op het spel staan. Ontslag dreigt. Een ramp! Daarom doe ik dit werk serieus en uiterst professioneel. Fulltime help ik mensen die een arbeidsconflict hebben de oplossing te vinden, waarna je weer met plezier naar het werk gaat. Missie geslaagd!

Aad van Dam voldoet als ADR Register Mediator, met de specialisatie arbeidsmediation, aan de toetredingseisen van zowel het landelijk MfN register als het Internationale ADR-register.

Gedurende mijn werk als arbeidsmediator heb ik ruime recht en wetskennis opgedaan, deze kennis mag bij een professionele mediator zeker niet ontbreken.

Als arbeidsmediator help ik betrokken partijen een oplossing te vinden voor de kwestie of het con´Čéict waar ze zich in bevinden. Het geeft mij voldoening als er een oplossing gevonden kan worden.

Specialisatie betekent dat ik uitsluitend arbeidsmediations doe. Je hebt aan mij, Aad van Dam, dus een specialist.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).ARBEIDS-MEDIATION-BV-AAD-VAN-DAM.2018-01-01.6V3T3A 2025-01-01

Contact Van Dam Mediation | Aad van Dam

  • How can i help you