Administratiekantoor Veenstra (Veenstra Mediation)

Administratiekantoor Veenstra (Veenstra Mediation)
Administratiekantoor Veenstra (Veenstra Mediation)

Visiting Address
17, Van Nijmegen Schonegevelstraat, Wolvega, Weststellingwerf, Frisia, Netherlands, 8471BP, Netherlands

T: +31(0)561618483
Description
ALS MEDIATOR BEN IK U GRAAG VAN DIENST

Mijn naam is Joop Veenstra en ik heb een administratiekantoor in Wolvega, hier verzorg ik de administratieve diensten en belastingzaken voor MKB, ZZP-ers en particulieren. In mijn werk zie ik dat verschillende zakelijke en financiële conflicten vaak opgelost worden met behulp van een advocaat of een ander rechtsmiddel. Terwijl de financiële cijfers en afhandeling ervan vaak door de boekhouder/accountant worden aangeleverd. Het is tegenwoordig mogelijk om met een Mediator een conflict af te handelen, dure gerechtelijke procedures zijn dan niet nodig. Dit gaf mij de aanleiding om de opleiding tot Mediator te volgen. Mijn expertise ligt op het gebied van zakelijke en financiële conflicten, arbeidsconflicten en echtscheidingen.

De Raad van Mediators:

Ik ben ADR gecertificeerd mediator en aangesloten bij De Raad van Mediators. Door een gedegen selectie procedure en opleiding bij De Raad van Mediators is het mogelijk om mij als mediators te onderscheiden van andere bemiddelaars. U bent verzekerd van een mediator met ervaring en specifieke kennis op uw gebied. Iemand die u begrijpt en uw taal spreekt.

Certified practitioners within this company

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.ADMINISTRATIEKANTOOR-VEENSTRA-VEENSTRA-MEDIATION.2014-05-01.6M7S9Y 2025-01-01

Contact Administratiekantoor Veenstra (Veenstra Mediation)

  • How can i help you